vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Spingopvisningen er desværre aflyst. Vi ser på mulighederne for at finde en ny dato.

Vejle Gymnastik-Forenings anerkendte springhold indtager Vejle Kunstmuseum og laver opvisning.

Konkurrence og opvisninger har altid været centralt i Vejle Gymnastik-Forenings DNA.

I anledning af udstillingen PARTNERS, rykker gymastikforeningens springhold ud af deres vante rammer, og ruller springmåtterne ud i museet d. 24. august.

Teamgym senior er seneste skud på stammen i Vejle Gymnastik-forening, for de gymnaster der er hjemvendt fra efterskole eller går i 10.klasse. I Teamgym arbejdes der med tre discipliner: banespring, trampetspring og rytmiske serier.

Kunstmuseets aktuelle særudstilling PARTNERS viser, at gymnastik og kunst sagtens kan gå hånd i hånd – faktisk har de to discipliner mange ting tilfælles.

Siden november har gymnasterne samarbejdet med kunstnerne Nike Åkerberg og Hanna Una Holmquist omkring kunstværket ”Opgaven”.

Den svenske kunstnerduo har sat temaet ’disciplin’ under lup og besøgt foreningen af flere omgange for at blive klogere på sporten. Gennem maleri og skulptur har de skabt en installation, der undersøger kunstnerens og gymnastens forhold til disciplin.

Oplev det spændende kunstværk og se springopvisning i kunstmuseets foyer med nogle af de bedste gymnaster denne lørdag!

Partners 7 kunst­nere + 7 forenin­ger

12.04.19 - 15.09.19

Læs mere

Andre arrange­menter

Se alle

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

Læs mere