vm-loop
læs højtvm-speaker

Vind en tur i et svævefly over Vejle.

Vejle Svæveflyveklub rykker ind på Vejle Kunstmuseum og holder briefing, præcis som de gør det i klubben. De gennemgår dagens vejr samt mulighederne for svæveflyvning, kigger på eventuelle luftrumsrestriktioner og dagens opstilling på flyvefeltet bliver gennemgået.

Klubbens medlemmer trækker normalt lod om flyene, men i dagens anledning trækker de blandt de besøgende lod om fem x deltagelse på en flyvedag i Vejle Svæveflyveklub inkl. en flyvetur!

Så kig forbi Vejle Kunstmuseum denne lørdag formiddag. Der vil også være mulighed for at se særudstillingen PARTNERS og kunstnerduoen Jens & Mortens kunstværk, der er inspireret af partnerskabet med svæveflyverne.

Partners 7 kunst­nere + 7 forenin­ger

Hvad sker der, når en kunstner og en forening arbejder sammen og skaber et partnerskab på et kunstmuseum? Det kan du se resultatet af i den nye eksperimenterende særudstilling på Vejle Kunstmuseum, der lige nu kan ses i Utzonsalen.

læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

læs mere